CABLARI STRUCTURATE


 

Retele integrate de curenti slabi

 


Cablarea structurata reprezinta managementul retelei de cabluri dintr-o cladire, defineste modul in care sunt distribuite cablurile in functie de destinatie, utilitate si voltaj

Aceasta ofera fundatia pentru dezvoltarea unui sistem informatic profesional. Helion® proiecteaza si realizeaza infrastructuri la nivel de 11 judete.


Retele de dateCablarea structurata respectand standardele CISCO

Retele WAN, Gigabit Ethernet, 10 Gigabit Ethernet (10GbE)

 

WiFi, WiMAXRetele enterprise CISCO care raspund foarte rapid, transformand intentia de business in rezultate concrete. Inspirata de context, noua retea CISCO invata, se adapteaza si protejeaza constant.

Helion® implementeaza retele pe tehnologie WiMAX in banda 3.6 - 3.8 GHz. Flexibilitatea WiMAX privind utilizarea spectrului de frecventa creaza conditii pentru preturi atractive de implementare si o mare diversitate de servicii: telefonie, supraveghere video, monitorizare de la distanta, retele ad-hoc si enterprise.


Retele de telefonieAcestea asigura la baza transmiterea unui semnal vocal catre unul sau mai multi abonati ai serviciului.

Helion® ofera servicii de cablare, instalare si mentenata centrale telefonice, atat analogice, cat si digitale.

 

Sisteme de securitateSisteme integrate de securitate care cuprind toate subsistemele clasice: alarmarea la efractie, la incendiu, supraveghere video si control acces.

Folosind aceste sisteme se realizeaza de fapt managementul automat al personalului si perimetrelor securizate dintr-un obiectiv.


Cablari rezidentiale fibra opticaFibra optica este folosita pentru transmiterea de mare viteza a datelor pe distante lungi.

Fibrele single-mode si multi-mode pot fi cablate si pe distante scurte pentru implementarea retelelor 10 Gigabit Ethernet.

 


Securitatea nu este ceva optional!

Privacy Policy Settings