Cinci moduri de securitate „convergente” care vă avantajează afacerea și clienții.

Cinci moduri de securitate „convergente” care vă avantajează afacerea și clienții.

Majoritatea sistemelor de securitate obișnuiau să fie autonome, ceea ce înseamnă că au fost construite pentru a funcționa într-un mod independent. Acest lucru le-a permis să îndeplinească funcții specifice, cum ar fi înregistrarea filmărilor CCTV sau securizarea unui perimetru cu alarme.

Răspunsul la această provocare este „convergența” tehnologică, care se rezuma în esență la combinația mai multor tehnologii într-un singur produs. De exemplu, functionarea impreuna a interfonului și a sistemele de supraveghere video, să creeze o vedere uniforma unor încălcări de securitate.

1) Sporiți-vă eficiența instalatiilr pentru economii majore de costuri.

Odata cu sistemele de securitate care încorporează diferite platforme, complexitatea instalării este adesea crescută dramatic, cu mai multe protocoale de gestionat și chiar diferite sisteme de cablare pentru diferite dispozitive. Convergența ajută enorm oferind o singură platformă și o interfață unificată, permițându-vă să adăugați dispozitivele mai ușor și să configurați rapid parametrii dispozitivului.

Toate acestea semnifica faptul că puteți reduce timpul și efortul asociat cu gestionarea și instalarea proiectelor. De asemenea, puteți economisi tarifele orare ale tehnicianului și tarifele de instalare și puteți reduce, de asemenea, costurile de implementare, întreținerea și reconstruirea sistemelor pentru clienții dvs.

2) Sporiți capacitățile de securitate ale clienților.

Cu soluțiile de securitate formate din diverse dispozitive și platforme, poate fi mai dificil să obțineți o vizualizare instantanee a unei încălcări de securitate și să răspundeți suficient de rapid. Un exemplu ar fi un sunet de alarmă, dar fără nicio modalitate de a înțelege unde are loc încălcarea și pe ce cameră este capturată. Această provocare este abordată de sistemele convergente, care pot depista automat alerte și alarme ale anumitor camere care captează încălcarea securității. Cu sistemele convergente, controlul accesului poate fi activat prin închiderea ușilor.

În acest fel, o soluție convergentă oferă performanțe și valoare mai mari clienților dvs. decât sistemele tradiționale. Ca un avantaj suplimentar, integrarea dispozitivelor permite fiecărui client să seteze parametrii pentru alarme, cat si obiectele care sa le declanseze.

4) Scalați cu ușurință pentru a satisface nevoile clienților

Cu soluții de securitate convergente, toate dispozitivele de securitate, de la camere la interfon, rulează pe o singură infrastructură și pe un singur software. Cu această infrastructură comună, clienții dvs. pot extinde sistemul cu dispozitive noi, rapid și ușor, fără a fi nevoie de hardware sau software suplimentar oriunde în mediu și nu este nevoie să reinventeze infrastructura de bază.

5) Generați noi venituri de vânzare pentru afacerea dvs.

Multe întreprinderi mici și mijlocii ar beneficia enorm prin adăugarea unor capabilități de securitate mai sofisticate, cum ar fi controlul accesului. Cu toate acestea, mulți sunt descurajați de complexitatea și costurile percepute ale lansării și integrării noilor tipuri de dispozitive de securitate în mediile lor.

Convergența ajută la depășirea acestei cereri. Nu numai că vă puteți ajuta clienții să inoveze pentru a îmbunătăți securitatea generală și eficiența, dar aceasta este, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru dvs. de a vinde noi soluții de securitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Privacy Policy Settings