Configurarea camerei de securitate alimentate cu energie solară

Configurarea camerei de securitate alimentate cu energie solară

Configurațiile camerelor de securitate cu energie solară de la Hikvision sunt realizate pentru a funcționa în zonele în care sursele de alimentare și cablurile Ethernet nu pot ajunge. De asemenea, acestea furnizează energie de rezervă pentru a rezolva întreruperile de monitorizare cauzate de penele de curent.

Aceste kituri avansate de camere sunt ideale pentru ferme și păduri, proiecte de infrastructură provocatoare și evenimente sportive sau culturale temporare.

Nu sunt necesare cabluri electrice și cabluri de rețea

Alimentat de energie solară, acest kit se configurează fără cabluri electrice. Bateria încorporată acceptă gestionarea inteligentă a alimentării și stocarea pe termen lung a energiei. Utilizatorii se pot bucura de până la 7 zile de operații continue în absența luminii directe a soarelui.

Suportând mai multe standarde de telecomunicații, inclusiv GSM, WCDMA și 4G LTE, configurațiile camerei se conectează ușor și wireless la internet prin rețele mobile.

Instalare ușoară

Designul modularizat ușor și profesional al Hikvision simplifică configurarea sistemului. Echipamentul mecanic nu este necesar, astfe se salveaza timp și costuri de instalare.

Vreme rea? Nicio problemă

Configurațiile camerelor de exterior alimentate cu energie solară trebuie să suporte condiții meteorologice extreme, cum ar fi vânturile puternice și furtunile de ploaie. Camerele hikvision alimentate cu energie solară au o construcție robustă și suficient de stabilă pentru a rezista la condiții meteorologice nefavorabile.

Temperaturi extrem de scăzute? Nicio problemă

Temperaturile scăzute de iarnă pot face ca bateriile obișnuite să-și piardă puterea sau să devină complet inoperabile, în special la altitudini mai mari. Configurațiile camerelor hikvision alimentate cu energie solară sunt proiectate cu baterii care funcționează la temperaturi de până la minus 20° Celsius .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings