Cum să ții hoții la distanță de proprietatea ta

Cum să ții hoții la distanță de proprietatea ta

Toată lumea cade victimă a unei spargeri la un moment dat în viață. Majoritatea oamenilor acționează numai după ce au fost efectiv victima unei spargeri și au suferit pierderi semnificative ca urmare. Aflați dacă aveți nevoie de un sistem de alarmă sau consultați lista noastră de verificare pentru alte sfaturi pe care le puteți aplica!

Consecințele unei spargeri

– Daune materiale a casei și a obiectelor
-Costuri ridicate de reparații
-Rezidenții suferă adesea traume severe ulterior, pierzând încrederea in oameni ori chiar suferind daune corporale, in urma unei confruntări corp la corp cu jefuitorii.

Prevenirea este mai bună decât vindecarea. Aflați cum spărgătorii aleg cele mai atractive case!

Intrările tale sunt în siguranța ?

Plasarea unui lacăt vizibil este un factor de descurajare. Dacă un potențial hoț vede din exterior că au fost plasate încuietori multiple sau robuste pe ușă, acesta cel mai probabil va fi descurajat, îndreptându-și privirile spre o ținta mai usoare.

Un semnalizator ce indica prezența unei alerte, ori zone supravegheate sau un autocolant care arată prezența unui caine periculos are același efect. Nu trebuie sa fie neaparat adevarate aceste atenționari. Siguranța dumneavoastra trebuie sa fie pe primul loc.

Tineți cont si de securitatea ușii din spate, deoarece 22% dintre sparge se realizează pe această cale, datorita vizibilitații publice scazute.

De asemenea, asigurați-vă că nu sunt ferestre sau uși deschise. Chiar dacă ești acasă, unii spărgători îndrăznesc să intre fară rețineri prea mari. De exemplu, cea mai recentă tendință în domeniul spargerilor este ” homejacking-ul ” care constă în intrarea prin efractie în momentu în care rezidentul este acasă și hoțul nu are probleme să intre cu forța peste acesta.

Știai că

-Hoții pot pătrunde uneori în case în doar 8 secunde.

-Sunt de obicei specializati si grupati. Funcționează în 2 sau 3 secunde.

-Spărgătorii petrec în medie 4 până la 6 minute căutând obiecte de valoare.

-Daca ai un sistem de alarma hoții a rămân cel mult 15 secunde înainte de a fugi.

-Dacă aveți un sistem de alarmă, puteți activa o alarmă silențioasă în momentul in care veți avea nevoie cu o parolă sau o simplă apasare a butonului de panică. Aceasta trimite un semnal către dispecer și, pe baza acelui semnal, îți este trimisă o echipă de intervenție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings