De ce seria eDVR de la Hikvision este revoluționară pentru DVR-uri

De ce seria eDVR de la Hikvision este revoluționară pentru DVR-uri

Hikvision a lansat o nouă gamă de eDVR-uri care utilizează unitatea de stocare în stare solidă încorporată (eSSD) în loc de HDD, oferind îmbunătățiri majore în stabilitate și eficiență, comparativ cu DVR-urile tradiționale.

Ce este un eDVR și ce îl face diferit de DVR-urile tradiționale?

Seria eDVR este cea mai recentă generație de DVR-uri Hikvision. Caracteristica sa cea mai distinctivă este că folosește stocarea eSSD. După cum știți, DVR-urile tradiționale folosesc unități HDD iar, prin contrast, noile eDVR-uri Hikvision înlocuiesc părțile mecanice mobile ale HDD-urilor cu cipuri eSSD. Acest lucru le face mai stabile, mai eficiente energetic, mai compacte și mai rentabile.

Mai multe despre dispozitivul de stocare eSSD

Dispozitivul eSSD este un cip de stocare foarte compact, de performanță superioară, care acceptă funcționalități software avansate cu un nivel ridicat de fiabilitate. Combină două componente, un „controller” și un „nand”, într-o singură unitate. Tehnologia 3D-NAND cu 128 de straturi, nu numai că face cipurile eSSD mai mici, dar le îmbunătățește și capacitatea de memorie, disiparea căldurii și performanța electrică generală. În plus, deoarece SSD-urile sunt încorporate în dispozitive, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la asamblare, deoarece eDVR-urile ajung gata montate, fără a fi necesară instalarea suplimentară a hard diskului.

Dispozitivele eDVR au o eficiență superioară, deoarece folosesc „tehnologia de control al ratei de biți ”, care optimizează automat codificarea pentru filmările video. Cu această tehnologie, „bitrate-urile” mai mari sunt atribuite înregistrărilor cu persoane sau vehicule, oferind cadre de înaltă rezoluție ale evenimentelor pentru o utilizare ulterioară.

Pe lângă aceasta, eDVR-urile sunt capabile să suporte o serie de caracteristici software avansate, inclusiv detectarea mișcării, care se bazează pe tehnologia Hikvision Motion Detection 2.0. Acest lucru distinge ființele umane și vehiculele de alte obiecte, permițând întreprinderilor și proprietarilor de case să răspundă rapid și eficient în cazul unei breșe de securitate.

Scenarii de aplicabilitate

Dispozitivele în sine sunt mult mai mici decât DVR-urile tradiționale alimentate cu HDD. Aceasta înseamnă că pot fi depozitate și expediate mult mai ușor și instalate literalmente oriunde, de la partea de sus a unui birou până la un stâlp sau în spatele unui dulap. Pe lângă faptul că economisesc spațiu în acest fel, dispozitivele sunt extrem de simplu de instalat, fără a fi nevoie de cablurile sau șuruburile utilizate în mod obișnuit pentru instalarea dispozitivelor HDD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings