Hikvision creează o experiență de înaltă definiție cu o soluție 8K

Hikvision creează o experiență de înaltă definiție cu o soluție 8K

Imagini clare, de înaltă definiție

Așa cum a prezis Hikvision la începutul acestui an în Top 8 tendințe pentru industria securității în 2022, imaginea clară a continuat să fie o cerință de bază în industria securității. Capacitatea de a mări scene mari pentru a vizualiza detaliile exacte fără pierderea calității este crucială pentru managementul securității.

Camerele 8K sunt echipate cu procesoare de semnal de imagine (ISP) dedicate care convertesc imaginile RAW de la senzori de imagine de înaltă performanță în imagini de înaltă calitate și efectuează diferite tipuri de procesare a imaginii în mod eficient și fără efort. Algoritmii ISP, inclusiv demozaicing, de-noising, de-bluring și sharpening, toți ajută la furnizarea de imagini îmbunătățite cu zgomot vizual redus și detalii bine păstrate.

Cu toate acestea, chiar și atunci când tehnologia 8K oferă oamenilor o capacitate fără precedent de a obține mai multe detalii dintr-o scenă, aceste rezoluții vin cu compromisuri:

– Necesită o putere de procesare mai mare decât alte forme, deoarece sunt atât de multe informații procesate simultan.

– Au nevoie și de dispozitive de stocare compatibile cu standardele 8K pentru a accesa, stoca, transfera, decodifica și scoate videoclipuri, înainte ca imaginile video să poată fi vizionate. Fără NVR-uri și afișaje 8K, camerele 8K ar fi de prisos.

Soluția de la Hikvision 8K

Pentru a oferi utilizatorilor o experiență „True 8K”, Hikvision a dezvoltat o soluție totală, completată cu camere 8K, NVR 8K și afișaje 8K. Camera Panoramică și PTZ de 32 MP 360° și Camera de rețea PanoVu de 32 MP 180° sunt capabile să capteze imagini video de rezoluție ultra-înaltă, în special 7680 x 4320 pixeli, care este de patru ori rezoluția 4K și de 16 ori mai mare decât cea de 1080p.

Dar iată unul dintre cele mai semnificative avantaje ale acestei soluții: deoarece rezoluția 8K afișează imagini cu detalii complicate, pune bazele pentru o analiză video mai precisă și mai eficientă. Cu imagini 8K, ratele de recunoaștere AI se îmbunătățesc semnificativ, iar analiza video oferă operatorilor de securitate alerte extrem de precise și detalii clare ale imaginii, sporindu-le capacitatea de a interveni eficient și de a lua măsuri atunci când are loc un incident.

Chiar și atunci când videoclipurile sunt revizuite manual pentru monitorizare în timp real sau investigare după incident, imaginile 8K ultra-clare și realiste oferă imagini bogate în detalii, îmbunătățind capacitatea de identificare a țintei a operatorilor de securitate, oferindu-le cea mai precisă imagine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings