Precizia îmbunătățită a alarmelor: va face sa vă simțiți mai în siguranță.

Precizia îmbunătățită a alarmelor: va face sa vă simțiți mai în siguranță.

Supravegherea video a evoluat de la o cerință simplă pentru imagini clare la analiza conținutului video (VCA) pentru o gestionare îmbunătățită. Acum, cu o învățare profundă, soluțiile de securitate sunt activate cu inteligență sofisticată și eficiență la un nivel cu totul nou.

De ce ai nevoie de alarme precise?

Imaginați-vă, când trebuie să vă uitați la securitatea casei dvs., prima linie pe care probabil ați lua-o în considerare este perimetrul acesteia. Ideea este de a preveni pătrunderea intrușilor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de supraveghere convenționale să nu funcționeze suficient de bine. De ce?

Sistemele de supraveghere convenționale oferă anumite caracteristici de detecție activate prin analiza conținutului video (VCA), cum ar fi detectarea mișcării, detectarea trecerii liniei și detectarea intruziunilor, declanșând alarme frecvente atunci când este detectat un obiect. Acesta ar putea fi un animal, o umbră sau alte mișcări naturale pe care le numim alarme false. În consecință, trebuie să petreceți timp pentru a investiga fiecare dintre acestea.

Așadar, posibilitatea de a identifica amenințările reale (prezența unui om sau a unui vehicul) ar îmbunătăți semnificativ acuratețea funcțiilor VCA din acel perimetru. Tehnologia „AcuSense Hikvision„, fără probleme, poate contribui la atingerea acestui obiectiv și vă poate oferi o modalitate rentabilă de a vă proteja locațiile de activitate.

Precizia îmbunătățită a alarmelor economisește timp și griji.

Incorporat cu algoritmi VCA avansațin , Hikvision AcuSense vă ajută să maximizați securitatea cu detectarea eficientă a omului și a vehiculului, clasificând informațiile în fiinte umane, vehicul și alte obiecte. Cu o precizie ridicată, sistemul nu ia în considerare alarmele declanșate de alte obiecte, cum ar fi ploaia sau frunzele.

Cu Hikvision AcuSense, veți obține, de asemenea, o funcție de „căutare rapidă a țintelor” care permite personalului de securitate sau poliției locale să găsească rapid imagini în cazul unui incident de securitate. Acest lucru economisește mai multe ore decât să căutați imagini manual.

Alertele și videoclipurile eficiente vă ajută să fiti informati.

Imaginați-vă acum sistemul dumneavoastra de securitate înarmat cu tehnologia Hikvision AcuSense. Supravegherea video este în funcțiune atunci când un intrus încearcă să se strecoare într-o zi cu vânt și ploaie. Intrusul probabil a crezut că o vreme atât de rea îi va face o favoare, deoarece nu există martori lângă casa ta. Dar nu este cazul.

Camera de securitate încorporată cu AcuSense surprinde cu exactitate intrusul care intră în curtea din față. În același timp, primiți un mesaj pe telefonul dumneavoastra. . Cu această alarmă, se poate acționa imediat. Hikvision AcuSense previne problemele înainte ca acestea să devină urgențe.

Supravegherea video complet integrată vă permite să vedeți și să capturați cu ușurință activități importante, fluxuri live și înregistrarile video, digital, 24/7 (toate vizualizate cu ușurință din aplicația dvs. Hik-Connect).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Privacy Policy Settings