Rata criminalității este în continua creștere. De ce sisteme de securiate ai nevoie ?

Nivelul criminalității este în creștere datorită ratei de șomajul, iar furturile și tâlhăriile își fac simțite prezența in toate zonele țării. În plus, potrivit unui studiu recent realizat de PwC, 42% dintre companiile din România au raportat că au fost victime ale infracțiunilor economice în ultimii doi ani.

Primele trei cele mai comune infracțiuni economice raportate de afacerile din România sunt frauda de consum (44%), criminalitatea cibernetică (40%) și conduita neprofesională (36%).

În acest caz, indiferent dacă conduceți o afacere, doriți ca cei dragi să se simtă protejați sau doriți să aveți dovezi concrete în cazul unui accident, avem o soluție sigură pentru dumneavoastră.

Nu stii care este punctul tau vulnerabil? Noi te ajutam sa-l identifici si venim cu SOLUTIA OPTIMA!

Supravegherea video

Aceasta ar putea fi soluția perfectă pentru locuințe, birouri, spații comerciale și ateliere industriale sau de producție.
Ce este necesar pentru acest serviciu? Supraveghere 24/7 a perimetrului protejat de camere. Și, din experiența noastră, am menționat că sistemele de securitate video oferă rezultate extraordinare.

Sisteme de securitate integrate

Vă vom pune la dispoziție echipamente și sisteme moderne care folosesc cea mai recentă tehnologie și respectă reglementările în domeniu.

Puteți alege între servicii complete de proiectare a sistemelor de siguranță, instalare și implementare pentru ținte cu risc ridicat, analiză de risc, instruire și instruire a personalului, servicii specifice de întreținere și multe altele.

Produsele de bază includ pachete de servicii optimizate pentru aplicații în locuințe urbane sau rurale, birouri, spații comerciale, depozite sau etaje de producție.

Sisteme de control acces

Sistemele de control al accesului sunt unele dintre cele mai eficiente și mai sigure modalități de a monitoriza, restricționa și proteja activele și de a îmbunătăți managementul resurselor umane prin controlul automat al intrării și ieșirii personalului din anumite zone de securitate. Cu alte cuvinte, sistemul de control acces permite personalului autorizat să acceseze anumite zone și elimină riscul ca persoane neautorizate să intre în zone neautorizate.

Cel mai simplu și cel mai des folosit sistem de control al accesului este sistemul de card/etichetă de proximitate (RFID), cel mai frecvent utilizat în interfoanele de bloc. Sistemul recunoaște cardul și deschide ușa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings