SECURITATE CIBERNETICA


 

O linie de servicii axată pe prevenirea incidentelor, detectarea imediată și contra-răspuns.

 


Ne axam pe monitorizarea vulnerabilitatilor retelei, analiza informatiei si evaluarea riscurilor.

Helion® este o echipa cu o vasta experienta in cyber intelligence, fapt care o clasifica sa poata manageria chiar si cele mai complexe retele securizate. Am instalat si administrat retele pentru clienti din toate categoriile, de la corporatii bancare, pana la instalari de echipamente pentru Serviciul de Telecomunicatii Speciale din Romania


Securitatea si stabilitatea retelelor15 ani de experienta in domeniu si doua stagii de pregatire in businness intelligence si businness counter-intelligence conduse de General(r) Sef serviciu IT de divizie nationala de informatii ne califica drept cei mai bine pregatiti in contracararea ataculurilor informatice asupra retelelor de date.

Inevitabil, retelele informatice administrate de Helion® sunt stabile si impenetrabile.

 

Managementul informatiilor clasificateAvem experienta de peste 10 ani in domeniu, suntem parteneri CISCO, IBM si membri ai Asociatiei Romane a Specialistilor in Securitate.

Proceduri de acces si procesare, proceduri de pastrare, arhivare, codificari de documente si mentinerea evidentei personalului


Consultanta in tehnologia informatiei cu cei mai buni specialisti in domeniuNe bazam pe echipa de ingineri de securitate cu experienta, instruiti permanent in training-uri oferite de partenerii si furnizorii nostri.

Calitatea serviciilor este un punct forte al echipelor tehnice, de aceea Helion® este recunoscut la nivel regional ca simbol al profesionalismului in domeniul securitatii.


Securitatea nu este ceva optional!

Privacy Policy Settings