SERVICII SECURITATE


 

Servicii integrate de securitate, proiectare, instalare si mentenanta

 


De 25 de ani pe piata din Romania, asigurand in mod direct securitatea in peste 1000 de obiective din 11 judete, Helion® este prezent cu puncte de lucru permanente in Oradea, Cluj Napoca, Timisoara si orasul Stei din sudul judetului Bihor.

Dispeceratul tehnic 24/7 asigura o organizare eficienta a echipelor tehnice, astfel incat orice sesizare a clientilor sub contract este solutionata in maxim 6-24 ore.


Evaluari de risc si proiecte de securitateOdata cu intrarea in vigoare a H.G. 301/2012 si I. 9/2013, toti agentii economici si toate institutile publice din Romania sunt obligati sa efectueze evaluarea de risc la securitatea fizica pentru toate punctele de lucru la care desfasoara activitate.

Suntem profesionisti, dar totodata intelegem greutatile sociale din Romania. De aceea suntem singura companie din regiune care oferim consultanta si efectuam evaluari de risc de cel mai inalt nivel la preturi acceptabile pentru societatea romaneasca de astazi.
In conformitate cu Legea 333/2003, H.G. 301/2012 si I. 9/2013 Helion® Security efectuaza servicii de:
- evaluari de risc la securitatea fizica
- proiectare sisteme electronice de securitate
- planuri de paza pentru obiective

 

Instalare sisteme de securitateNe bazam pe echipa de ingineri de securitate cu experienta, instruiti permanent in training-uri oferite de partenerii si furnizorii nostri.

Calitatea serviciilor este un punct forte al echipelor tehnice, de aceea Helion® este recunoscut la nivel regional ca simbol al profesionalismului in domeniul securitatii.


Service & MentenantaPachetele de mentenanta oferite contin:
- revizii preventive (proactive si predictive)
- interventii corective on-site la cerere
- call center 24/7 cu interventie in maxim 6-24h

 

Monitorizare si interventie rapidaSemestrial firmele de securitate trebuie sa depuna la Polita Romana o situatie cu evenimente pentru toate obiectivele monitorizate pe teritoriul Romaniei. Insa, foarte putine sunt companiile de securitate unde la Categoria 'Spargeri fara ca sistemul sa sesizeze efractia' sa aiba cifra 'zero' alocata, iar infractorul sa fie intotdeauna oprit inainte de a intra in incinta obiectivului pazit.

Helion® este una din putinele companii care depune situatiile semestriale perfecte din acest punct de vedere. Zero spargeri fara sesizare si Zero spargeri cu intrarea infractorului in obiectiv.

Anii de experienta si pregatirile speciale efectuate de expertii nostri au condus la implementarea unui Sistem Complex de Dispecerat de monitorizare a Sistemelor Electronice de Securitate.
Se monitorizeaza in paralel detectia efractiilor, cazurile de panica si monitorizarea sistemelor video de catre persoane avizate de Politia Romana, 24/7, direct din dispeceratele coordonate de catre noi.Securitatea nu este ceva optional!

Privacy Policy Settings