SISTEME SECURITATE


 

Sisteme integrate de securitate pentru institutii si companii private

 


Dupa ani de experienta si pregatiri atat teoretice, cat si in teren, inginerii de securitate Helion sunt profesionistii cei mai pregatiti din regiune in masura sa va ofere consultanta de specialitate in domeniul securitatii.

Inginerii Helion au fost pregatiti in Europa de catre generali(r) de armata, profesori ai Centrului George C. Marshall Germania si totodata si in Israel de principalii furnizori de echipamente de securitate la nivel mondial pentru a raspunde celor mai exigente si complexe cerinte.


Sisteme de detectie si alarmare la efractieHelion asigura proiectarea montajul si intretinerea sistemelor de detectie si alarmare la efractie, cu personal calificat si avizat de catre Inspectoratul General al Politiei Romane.

Sistemul de alarmare asigura detectia patrunderii neautorizate in zonele de securitate ale obiectivului.

 

Sisteme de detectie si alarmare la incendiuProiectarea sistemelor de detectie incendiu se face cu respectarea normelor legii 307/2006 si obtinerea in final a avizului ISU.

Sistemul are ca scop detectia inca din faza incipienta a oricarei sursa de foc si alarmarea fortelor de interventie in timp util.


Sisteme de supraveghere videoUn sistem integrat de securitate nu este complet fara o supraveghere video efiecienta, care sa permita in timp real monitorizarea evenimentelor si a persoanelor suspecte, si in acelasi timp inregistrarea imaginilor video la o claritate crescuta in scopul verificarii ulterioare a probelor.

 

Sisteme de monitorizare video traficHelion® este liderul regional in instalare si intretinere de Sisteme Profesionale de Monitorizare a Traficului Rutier.

Am instalat si intretinem sistemele de supraveghere trafic rutier din cele mai importante municipii din vestul Romaniei.


Sisteme de control acces si pontajSistemele de control acces pot fi integrate in sisteme de pontaj pentru evidentierea timpului de lucru al angajatilor si depunerea de declaratiilor catre autoritatii.

Accesul in zona securizata se poate face pe baza de card sau amprenta biometrica.

 
 

Securitate aeroportuaraHelion® asigura intretinerea tehnica si service-ul Sistemelor de Securitate din aeroporturi. Intretinem Sistemele de Securitate din toate obiectivele din cadrul Aeroportului International Oradea, Aeroportul International Satu Mare si a mai multor obiective din interiorul Aeroportului International Cluj-Napoca.

Suntem singura societate din judetul Bihor avizata de Politia de Frontiera si Autoritatea Aeronautica Civila pentru acest tip de operatiuni.Securitatea nu este ceva optional!

Privacy Policy Settings